Andra veckan!!

Hur har andra veckan varit?

Det har varit konstant roligt och utmanande, samtidigt som det är mycket folk man aldrig hade kommit i kontakt med annars. Den inspirerande miljön och coola människor i kontoren runtomkring ökar glädjen! Jag tror inte det hade kunnat vara mycket bättre.


Berätta något du lärt dig konkret.

Jag har förstått innebörden med att göra något från grunden, alla moment och småsteg för att framkalla hela bilden. I mitt fall har det handlat om idégenerering och visualisering av visionen - eftersom detta måste finnas på plats vid lansering.


Hade du rekommenderat någon annan till denna tjänst?

Det hade jag absolut, om personen i fråga trivs med att bolla idéer, smaka på processer och har ett närvarande och frågande tänk. En inspirerande miljö som BBI tror jag de flesta studentingenjörer hade älskat.


Har ditt jobb betydelse för företaget i sig?

Det tycker jag, medan mina kollegor kan fokusera som vanligt så stöttar jag upp det som inte hade hunnits med annars. En tredje skalle på kontoret tror jag har stor betydelse!

Trots att mina kollegor redan hade kommit långt med arbetet i sig så hoppas jag att min adderade input knuffar åt rätt riktning!


Finns det något du kan ta med dig till dina studier?

Absolut, på BTH jobbar vi ju ofta med "in real life”-projekt och detta är verkligen det! Jag stärker min förståelse för de massa olika steg som företag behöver ta för att driva vidare produkter eller tjänster. Inblicken över processer och delmoment för att ta sig framåt kommer hjälpa mig under studierna, garanterat.


Jag hoppas framförallt att tjänsten vi jobbar med kan hjälpa andra studenter hitta lika roliga uppdrag som mig!

Jacob, DrömuppdragetKontakta oss!

 

Email: hej@dromuppdraget.se

Adress: Campus Gräsvik 2

 

©Drömuppdraget 2020

  • Instagram Social Ikon
  • Facebook Social Icon
  • Linkedin Social Ikon
Tillbaka upp!