Första veckan hos Drömuppdraget

Uppdaterad: 20 aug 2018

Under den första delen av sommaren fick Jacob svara på några frågor angående hur det var att jobba hos och med Stumbly, för att förstå samarbetet ur studentens perspektiv.

Frågorna ställdes kontinuerligt och eftersom det nu finns en blogg så tänkte vi dela med oss!


Hur trivs du på ditt nya uppdrag?

Jag trivs superbra, det är inspirerande att sitta på ett kontor med post-it lappar på väggarna och en brainstorming på tavlorna. Mina två nya kollegor har gett mig ett bord längs ena väggen och vi har mycket smaskigt att sätta tänderna i!


Vad har du för förväntningar på din nya arbetsplats?

Mina förväntningar är framförallt att arbeta i en spridande och delande miljö. Även att få gehör för idéer, tankar och chansen att starta vänliga diskussioner. Att detta kan rundas med eget initiativ, teamwork och lyhördhet gör det spännande!


Har du haft tillräckligt med tid att sätta dig in i verksamheten?

Det tycker jag, det har hjälpt mycket att konceptet inte är helt ristat i sten utan att jag får vara med och definiera o slipa det. Konceptet är roligt och definitivt genomförbart, det ger mig motivation och engagemang.


Har det förekommit något problem på uppdraget?

Inte än så länge…. Nej vi har väldigt roligt tillsammans och arbetet går tydligt framåt.


På en skala från 1-10, vad betygsätter du ditt uppdrag än så länge?

Tio av tio, de är schyssta och vägledande. De hjälper mig hitta mitt egna driv och de gör mig glada att vara alert under dagen. T.o.m. nu när klockan närmar sig 6, alla dagar är bra dagar!

Jacob, Drömuppdraget


Kontakta oss!

 

Email: hej@dromuppdraget.se

Adress: Campus Gräsvik 2

 

©Drömuppdraget 2020

  • Instagram Social Ikon
  • Facebook Social Icon
  • Linkedin Social Ikon
Tillbaka upp!