Tredje veckan, VM och pingis!

Vad har du gjort i veckan?

Målet för veckan var lansering av Drömuppdraget i sin helhet, därmed behövde hemsidan, studenternas frågeenkät och vår marknadsföringsstrategi vara på plats. Jag tycker det har gått bra och gett resultat! Nästan en handfull studenter från olika program har visat sitt intresse och det hela känns väldigt verkligt. Samtidigt har vi fortsätt krattat gruset inför de företagskontakter som kan komma att vara intressanta för dessa studenter.

Det var en spännande VM-match under veckan så arbetet fick bara ena ögats uppmärksamhet!


Hur är stämningen på kontoret?

Stämningen är het och riktigt rolig! Alla tre har fullt upp hela tiden och mellan diskussioner och åsiktsutbyten så bubblar vi in oss och finslipar på våra enskilda små uppgifter!

Det hade bunkrat upp lite pant och vi bestämde oss för att bjuda alla på mumma-bullar, sagt och gjort traskar vi till Willys och bunkrar upp. Det blev en mysig eftermiddagsfika den dagen :)


Vilken stor utmaning är på agendan?

Själv uppbyggnaden av drömprofilen är lite pillig, hur den ska vara designad och formulerad. Vi har flera tankar men att sätta dessa tankar på papper är en utmaning!

Drömprofilen är tänkt att agera som en lättsmält överblick av studenten där företagen får en rättvis chans att smaka på studentens erfarenheter och drömmar, förhoppningsvis i dens tycke!


Är det bara jobb eller har vi roligt också?

Eftersom halva jobbet är att komma på nya idéer och sätt att bygga tjänsten på så är själva jobb-tänket med under hela dagen, även under pauserna. Däremot, tycker vi det är viktigt att inte sitta framför datorn hela dagen så vi rör på oss genom att promenera eller spela pingis med jämna mellanrum. Så man vaknar :) Full fart!
Kontakta oss!

 

Email: hej@dromuppdraget.se

Adress: Campus Gräsvik 2

 

©Drömuppdraget 2020

  • Instagram Social Ikon
  • Facebook Social Icon
  • Linkedin Social Ikon
Tillbaka upp!