1/1

FULLSTACK-UTVECKLARE

Kort och gott letar vi efter en grym utvecklare till ett företag i Karlskrona. Detta är en heltidtjänst som påbörjas snarast.Ser du dig själv som en fullstack-utvecklare? Då kan du vara rätt person för uppdraget!

Uppdrag

Du kommer jobba som mjukvaruingenjör på ett snabbt växande och framstående företag i karlskrona. Ditt uppdrag involverar varierande projekt i många olika kodspråk och ramverk, vilket resulterar i omväxlande arbetsuppgifter. I uppdraget jobbar du med de senaste teknologierna i olika områden tillsammans med dina kollegor i starkt sammansvetsat gäng.Ramverk och verktyg; Django, React, Git och Jira. Det finns goda möjligheter att vidareutbilda dig inom ett nytt ramverk, system eller språk.

  

Uppdraget är på heltid och startas snarast.

Vem är du?

Du är en problemlösare ut i fingerspetsarna som mycket väl kan kalla sig fullstack-utvecklare. Du älskar allt som har med programmering att göra och jobbar gärna med frontend, backend samt drift. Du är en person som kan skapa helhetsperspektiv, är initiativtagande och social. Du har en högskoleutbildning mot någon typ av programmering och gärna erfarenhet av utveckling.Det är meriterande om du redan nu har erfarenhet av att utveckla i Swift, Android, Python och/eller Linux.Du har goda kommunikativa kunskaper i både Svenska och Engelska.

Uppdragsdetaljer:

Nivå:

Område:

Roll:

Typ:

-

IT

Mjukvaruingenjör

-

Arbetstid:

Heltid

Kontakta oss!

 

Email: hej@dromuppdraget.se

Adress: Campus Gräsvik 2

 

©Drömuppdraget 2020

  • Instagram Social Ikon
  • Facebook Social Icon
  • Linkedin Social Ikon
Tillbaka upp!