1/1

MJUKVARUTESTARE

Nu söker vi dig som läser någon typ av mjukvaruutveckling på högskolenivå och vill jobba med mjukvarutest utöver studierna.

Uppdrag

Uppdraget är ett deltidsarbete som går ut på att hjälpa ett företag i Karlskrona med att göra manuella testfall, testscenarion och i vissa fall också automatiserade tester. Du kommer att jobba nära mjukvaruutvecklare och andra testare på företaget med att kvalitetssäkra deras mjukvarulösningar. Dina uppgifter kommer att vara: att testa/verifiera nuvarande och nya funktionaliteter genom att göra testfall och testscenarion baserade på krav. Uppdraget är löpande och har inte en deadline. Arbetad tid per vecka anpassas efter dig  - vi brukar rekommendera ett genomsnitt på 10 h/vecka. I detta fall vill företaget ha så mycket hjälp som möjligt. Det finns goda chanser att kunna fortsätta jobba i företaget efter studierna, både som testare och mjukvaruutvecklare.

Vem är du?

Du tar initiativ och lär dig snabbt. Vi räknar med att den som tar sig an uppgiften har en passion för mjukvaruutveckling och test/verifiering. Du är ansvarstagande och kan i längden arbeta självgående med återkommande arbetsuppgifter.

Uppdragsdetaljer:

Nivå:

Självgående

Område:

IT

Roll:

Testare

Typ:

Deltid/Semestervikriat

Arbetstid:

8-20 timmar/vecka

Kontakta oss!

 

Email: hej@dromuppdraget.se

Adress: Campus Gräsvik 2

 

©Drömuppdraget 2019

  • Instagram Social Ikon
  • Facebook Social Icon
  • Linkedin Social Ikon
Tillbaka upp!