1/1

OPERATIV AFFÄRSUTVECKLARE

Vi söker en driven person som kan tackla en bred roll där kundvård och support blandas med affärsutveckling och operativa uppgifter. (OBS. Tjänsten uppskattas vara tillgänglig tidigast i April)

Uppdrag

I rollen kommer du att i stor grad arbeta konsultativt och rådgivande med nuvarande kunder då ni utforskar potentialen för att erbjuda ytterligare lösningar och mervärde. Du fyller funktionen av säljare, affärsutvecklare och support i ett, som en key account manager med extra allt. Din tjänst och arbetsuppgifter är inte satta i sten, utan ett driv och vilja till egna initiativ välkomnas då du får möjligheten att forma din roll och bidra med idéer för värdehöjande aktiviteter. Rollen som avses fyllas är en heltidstjänst och därför förväntas ett långsiktigt engagemang. Uppdragsgivaren är ett mindre bolag i Blekinge med högt till tak och prestigelös atmosfär, där medarbetarnas hälsa och sunt förnuft värderas högt.

Vem är du?

Du är en kundorienterad och trevlig person med sunt förnuft och ett tekniskt intresse. Förståelse för logistik och serverkunskaper är meriterande. Du är driven, strukturerad och respekterar nuvarande arbetssätt men tar gärna egna initiativ för att utveckla din roll och bolaget. Som person trivs du på ett litet företag där roll och ansvar naturligt blir större än vad som specificeras i din titel. Du är prestigelös och trivs på en arbetsplats med ett litet och sammansvetsat gäng.

Uppdragsdetaljer:

Nivå:

Område:

Roll:

Typ:

-

IT/Affärsutveckling

Operativ Affärsutvecklare

Heltid

Arbetstid:

40 timmar/vecka

Kontakta oss!

 

Email: hej@dromuppdraget.se

Adress: Campus Gräsvik 2

 

©Drömuppdraget 2020

  • Instagram Social Ikon
  • Facebook Social Icon
  • Linkedin Social Ikon
Tillbaka upp!