1/1

UTVECKLARE

Vi söker en duktig mjukvaruutvecklare för ett potentiellt uppdrag på ett mindre företag i Blekinge. (OBS. Tjänsten uppskattas vara tillgänglig tidigast i April)

Uppdrag

I rollen arbetar du med att underhålla och utveckla nuvarande och nya funktioner i ett IoT-system som hanterar stora mängder data för att övervaka, hantera och analysera tillgångar. Du kommer bl.a. arbeta med Java, MySQL och RestAPI’s. Målet med rollen är att fylla en heltidstjänst men det är möjligt att inleda samarbetet redan under studietiden genom en deltidsanställning med kontinuitet och långsiktiga ambitioner då det tar tid att sätta sig in och läras upp till rollen. Uppdragsgivaren är ett mindre bolag i Blekinge med högt till tak och prestigelös atmosfär, där medarbetarnas hälsa och sunt förnuft värderas högt.

Vem är du?

Du har akademisk och/eller verklig erfarenhet inom mjukvaruutveckling och förväntas kunna arbeta relativt självgående efter upplärning i uppdragsgivarens system. Som person trivs du på ett litet företag där roll och ansvar naturligt blir större än vad som specificeras i din titel. Du är prestigelös och trivs på en arbetsplats med ett litet och sammansvetsat gäng.

Uppdragsdetaljer:

Nivå:

Område:

Roll:

Typ:

-

IT

Utvecklare

Heltid/(deltid)

Arbetstid:

15/40 timmar/vecka

Kontakta oss!

 

Email: hej@dromuppdraget.se

Adress: Campus Gräsvik 2

 

©Drömuppdraget 2020

  • Instagram Social Ikon
  • Facebook Social Icon
  • Linkedin Social Ikon
Tillbaka upp!